Supermallin iltapalaa kritisoitiin – iski kommentoijille takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chrissy Teigen ilmoitti hetki sitten ilouutisia ollessaan viimein raskaana. Teigen nauttii raskausajastaan miehensä John Legendin kanssa muutamia yöllisiä herkutteluita unohtamatta. Yksi herkkuhetki päätyi Teigenin Instagram-tilille ja aiheutti naiselle melkoisen palauteryöpyn.

Chrissy Teigen julkaisi Instagramissa kuvan hänen iltaisesta mielihalustaan, joka on tällä kerralla ollut värikkäät Cap’n Pebbles -murot. Murot eivät välttämättä ole väriaineineen ja sokerikuorrutuksineen kovin terveellisiä, minkä vuoksi monet kuvan nähneet ovatkin kokeneet asiakseen myös kertoa sen Teigenille.

Teigen on aina ollut hyvä suustaan ja antanut anonyymien kommentoijien kuulla kunniansa. Nainen ei tälläkään kerralla suostunut vaikenemaan asiasta tai häpeilemään murokulhoaan, minkä sijaan hän päätti ottaa tilanteesta kaiken ilon irti. Chrissy Teigen ilmoitti Twitterissä hänen seuraavan päivän suunnitelmansa, jotka eivät taatusti ole edes vitsinä iltapalaa kommentoineiden mieleen.

Cap'n Pebbles cravings, nightly

Kuva, jonka chrissy teigen (@chrissyteigen) julkaisi