Lentomatkustaja kuvasi järkyttävän näyn – matkustajakone ilmiliekeissä kiitotiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Fort Lauerdale-Hollywoodin lentokentällä lähtöön valmistautunut Boeing 767-kone syttyi palamaan torstaina 29.10. Paikallisen WSVN-uutissivuston mukaan 21 koneessa ollutta matkustajaa toimitettiin paikalliseen sairaalaan onnettomuuden myötä.

Tulipalo tapahtui noin 12:30 paikallista aikaa. Näky tallentui videolle Twitter-käyttäjä Mike Dupuyn toimesta. Mies oli tapahtumahetkellä samalla kentällä lähtöön valmistautuneessa lentokoneessa.

Koneessa oli onnettomuushetkellä yhteensä 101 matkustajaa. Palon uskotaan johtuneen lentokoneen moottorissa ilmenneestä viasta. Toisen kentällä olleen koneen lentäjän kerrotaan raportoineen polttoaineen vuotavan onnettomuuskoneesta vain vähän ennen onnettomuutta.