Trukkikuskin taidonnäyte leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs trukkikuski on hauskuuttanut ihmisiä netissä julkaisemallaan videolla. Mies nimittäin haastoi itsensä ja lastasi oman trukkinsa rekan lavalle. Ammattitaitoa vaativa temppu onnistui mieheltä silminnähden helposti.

Mies ajoi trukkinsa rekan lavan perään ja sitten hän ohjasi haarukan lavassa olevaan kehikkoon. Muutamalla liikkeellä kuski onnistui nostamaan trukin lavan korkeudelle ja hän ajoi lavan kyytiin.

Mies suoriutui tehtävästään muutamissa sekunneissa, eikä hän tarvinnut tempussa ulkopuolisten apua. Tällä miehellä, jos jollain, on lastaamisen taito hallussa. Mirror-lehden mukaan video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, mutta videon alkuperästä ei ole saatu tietoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat