Kauhistuttava näky: Koira hyppäsi autosta kesken ajon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään autoilijan kojelautakameraan on tallentunut kauhistuttava näky Houstonissa, Teksasissa. Liikenteessä pujotelleen auton ikkunasta nimittäin hyppäsi ulos pieni koira kesken ajon. Vaikka vauhti ei ollut kova, satutti koira itsensä pudotessaan maahan.

Tilanteen nähnyt autoilija hiljensi heti vauhtiaan ja painoi autonsa torvea. Siitä huolimatta edessä oleva auto jatkoi matkaansa. Pieni koira kierähti maassa ja jäi paikoilleen. 

Daily Mail -lehden mukaan koiranomistaja ei ollut huomannut koiransa hypänneen ikkunasta. Kuski havahtui tilanteeseen vasta seuraavissa liikennevaloissa ja hän ajoi autonsa parkkiin ja käveli koiransa luo. 

Videon tiedoista käy ilmi, ettei koiranomistaja ollut kovin huolestunut lemmikistään, vaikka tilanteessa olisi voinut käydä huonosti. Omistaja oli tehnyt pahan virheen laskiessaan autonsa ikkunat kokonaan alas. 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.