Supermalli jätti poptähti-poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohjuksen lailla mallinurallaan edennyt Gigi Hadid on eronnut poikasytävästään Joe Jonasista. Huhujen mukaan parisuhde kariutui aikataulullisiin ongelmiin. Yhteinen aika jäi vähäiseksi ja molemmat halusivat panostaa tahoillaan enemmän uraansa kuin suhteeseen.

Splash
Splash

People-lehden mukaan pariskunta erosi Gigin aloitteesta. Hadid erosi alkuvuodesta pitkäaikaisesta poikaystävästään Cody Simpsonista samojen ongelmien takia. Gigistä oli tullut kiireinen, sillä kaunottarelle alkoi sadella työtarjouksia eri puolilta maailmaa. Hänellä ei ollut tarpeeksi aikaa suhteelle.

Hektisestä aikataulustaan huolimatta Hadid ihastui Joe Jonasiin ja pari alkoi seurustella. Nyt suhde on kuitenkin päätynyt samaan pisteeseen kuin Gigin aiempikin parisuhde. Hadid on ilmoittanut keskittyvänsä nyt täysin Victoria’s Secret -alusvaatenäytökseen valmistautumiseen. Victoria’s Secretin enkelinä oleminen on ollut Hadidin pitkäaikainen unelma ja nyt se on viimein toteutumassa.