Tältä Netflix olisi näyttänyt 50-luvulla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa nähtiin aikaisemmin tänä vuonna video, jossa esiteltiin miltä Netflix näyttäisi 8-bittisellä Nintendolla. Nyt ajassa on menty vielä monta vuosikymmentä taaksepäin ja selvitetään, miltä suoratoistopalvelu olisi saattanut näyttää 50-luvulla.

Videolla Netflix on saatu toimimaan vanhanaikaisella Predicta-televisiolla. Kyseessä on Philco-yhtiön 1950-luvulla lanseeraama ikoninen televisio, jota pidetään nykyisten televisioiden kantaisänä.

Netflix-valikon selaaminen onnistuu yllättävän hyvin kahdella viritysnapilla. Kuvanlaatu ei tietenkään ole aivan samaa luokkaa kuin nykyisissä teräväpiirtotelevisioissa. Kuten aikaisemman 8-bittisen Netflixin tapauksessa, tämäkin tempaus on osa Netflixin Hack Day -tapahtumaa.