Pienkone putosi asuintaloon Yhdysvalloissa – tyttö snäppäsi turman vahingossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pienkone törmäsi asuintaloon Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevassa Akronin kaupungissa tiistaina 10. marraskuuta. Onnettomuuden uskotaan vaatineen ainakin yhdeksän ihmisen hengen. Onnettomuus tapahtui iltapäivästä paikallista aikaa.

Hawkern H25 -mallinen yksiyiskone oli valmistautumassa laskeutumaan paikalliselle lentokentälle. Kone katkoi sähkölinjoja ja törmäsi lopulta asuintaloon, aiheuttaen räjähdyksen. Akron Beacon Journal -uutissivuston mukaan talon asukkaat eivät olleet onnettomuushetkellä kotona. Sen sijaan koneessa olleiden yhdeksän matkustajan uskotaan kuolleen. Turman syyt ovat edelleen epäselviä.

Onnettomuusalueella kuvatut videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi lähellä asunut teini jakoi Twitterissä Snapchat-videon, jota hän oli kuvaamassa kotonaan tapahtumahetkellä. Videolla järkyttynyt tyttö todistaa ikkunasta räjähdystä, kommentoiden kameralle ”oh my god”.