Star Warsin ennakkoon nähnyt superfani kuoli – viimeinen toive toteutettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi muutama päivä sitten kuinka parantumatonta syöpää sairastava Daniel Fleetwood sai upean tilaisuuden nähdä uuden Star Wars -elokuvan ennakkoon. Se oli hänen viimeinen toiveensa, ja Disneyn avustuksella toive toteutui. Nyt Fleetwoodin lähipiiri on ilmoittanut Danielin kuolleen.

Jo aiemmin oli tiedossa, että mies ei olisi tullut näkemään uutta joulukuussa ensi-iltansa saavaa Star Wars: The Force Awakens -elokuvaa, joten ystävät ja perhe aloittivat sosiaalisessa mediassa #ForceForDaniel-kampanjan, jonka avulla Disney yritettiin saada näyttämään elokuva kuolevalle fanille ennakkoon.

Se onnistui upeasti, kun 5. marraskuuta 31-vuotiaan fanin viimeinen toive toteutui. Disneyn henkilökunta saapui miehen kotiovelle elokuvan ja vartijoiden kanssa. Fleetwood pääsi näkemään elokuvan ennakkoon lähes kaksi kuukautta ennen ensi-iltaa. Samalla näyttelijät Mark Hamill, Peter Mayhew ja John Boyega ovat The Guardian -lehden mukaan osoittivat tukensa Danielille.

Wanted to edit something: To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream…

Posted by Ashley Fleetwood on Thursday, November 5, 2015