Peura vieraili koulussa – reissu ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Käytävältä kantautuva melu oli keskeyttänyt oppitunnit Crozetissa sijaitsevassa Henleyn koulussa Virginiassa. Utelias peura oli eksynyt koulurakennukseen hypättyään sisään avonaisesta ikkunasta. Peuran harmiksi koulun käytävät olivat liian liukkaita sille.

Eläimen vierailu on tallentunut käytävällä olevalle valvontakameralle. Rakennuksen lattia oli liukas kuin järven jää eikä peura onnistunut säilyttämään tasapainoaan. Aina kun se yritti kävellä eteenpäin, se kaatui maahan. Oppilaat ja opettajat havahtuivat meluun ja vilkaisivat ulos luokkahuoneesta.

Heidän hämmästyksekseen käytävällä säntäili hätääntynyt peura. Eläimen onneksi paikalle saapui pian vahtimestari, joka tarttui sitä jaloista. Mies raahasi eläimen ulko-ovelle ja hätisti sen takaisin pihalle. Daily Mail -lehden mukaan peura on ainakin toistaiseksi pysytellyt poissa koulun alueelta.