Karmaiseva löytö kotipihalta – avaruusolio vai keskosvasa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on äskettäin lähtenyt kiertämään kuva olennosta, joka oli eksynyt kalifornialaisnaisen pihalle. Gianna Peponisin julkaisemat kuvat ovat saaneet ihmiset hämilleen ja monet ovat varmoja, että kuvan olio on peräisin avaruudesta.

Daily Mail -lehden mukaan kuva on julkiaistu muun muassa Reddit-palvelussa ja Facebookissa. Kuvien tiedoissa Gianna kertoi, että hän oli kuullut puolen yön aikaan pihaltaan kiljumista ja hän oli juossut ulos talostaan. Peponis oli löytänyt pihalta limaisen ja liikkumattoman olion.

Gianna julkaisi kuvan, koska hän halusi selityksen kuvassa esiintyvälle oliolle. Sen sijaan, että kyseessä olisi avaruusolio, ovat monet epäilleet sen olevan kehittymätön peuran vasa. Emolle on todennäköisesti tullut keskenmeno ja sikiö on jäänyt maahan muiden eläinten armolle. Toistaiseksi eläinasiantuntijat eivät ole kommentoineet kuvaa, mutta oliolle uskotaan löytyvän luonnollinen selitys.