Hurjat kuvat Lontoosta – suurkaupunki katosi sumuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaiset heräsivät äskettäin marraskuiseen aamuun sankan sumun ympäröimänä. Monet Britannian suurkaupungeissa sijatsevista lentokentistä joutuivat perumaan lentoja huonon näkyvyyden takia, kun näkyvyys on alle 90 metriä.

Englantilaiset julkaisivat sosiaalisessa mediassa upeita kuvia aavemaisesta ilmiöstä. Kuvien perusteella näyttäisi siltä, että sumu on nielaissut Lontoon ja kaupunki on kadonnut. Tunnistettavat nähtävyydet eivät enää erotu kaupungin siluetista, sillä ne ovat sumun peittämiä.

Daily Mail -lehden mukaan Irlannissa, Hollannissa, Saksassa ja Portugalissa on esiintynyt paikoittain sankkaa sumua ja monet lentokentät ovat joutuneet käännyttämään lentokoneita sen takia, ettei kentille laskeutuminen ole ollut sumun takia mahdollista. Monet asukkaista ovat todenneet verkossa, että he eivät ole koskaan nähneet vastaavaa tilannetta, sillä sumu ei ole alkanut hälvetä edes auringon noustessa.

London from above, right now ??????????????? (via @sarahjwells on Twitter) #londonfog #london

Kuva, jonka Kerry Jean Lister (@kerryjeanlister) julkaisi

MISSING: #TowerBridge. If found, please return to #London ? #londonfog #visitlondon

Kuva, jonka Visit London (@visitlondonofficial) julkaisi

Early morning! Fog chasing! #londonfog #londoneye

Kuva, jonka ssj99 (@ssj99) julkaisi