Pubin kummitus tallentui valvontakameraan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Yateleyssa sijaitseva White Lion -pubi vetoaa janoisten paikallisten lisäksi myös henkimaailman asukkaisiin. Verkossa on nimittäin jaettu video, jolla väitetään esiintyvän ravintolassa liikkuva kummitus.

Lokakuussa kuvatulla valontakameran videolla savumainen hahmo liikkuu portaiden yläpäässä kuvan vasemmalla puolella. Video tarkistettiin, sillä jokin aiheutti ravintolassa hälytyksen aamuyöllä. Pubin omistaja, Kate Staniszewska uskoo, että videolla esiintyy White Lionissa asuva aave.

– Uskon sen olevan nainen, joka ilmestyy tänne melko usein. Asun tässä rakaennuksessa ja tunnen joka kerta, kun ohitan aaveen, nainen kuvailee Get Hampshire -sivustolle.

White Lionissa työskentelevän Andy Frokerin mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa tapahtuu baarissa. Mies kertoo kuulleensa eräänä päivänä, kuinka lasinen tuoppi tippui ravintolassa olevalta hyllyltä. Valvontakameran kuvassa näytti, kuin lasi olisi lentänyt lattialle näkymättömän voiman toimesta.

– En ole varma, uskonko haamuihin. En kuitenkaan tiedä mitä muutakaan se oli, mies Andy Froker toteaa.