Nigella Lawson teki paluun televisioon – resepti tyrmättiin täysin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Nigella Lawson piti taukoa ruokaohjelmistaan ryvettyään huumekohussa ja avioeron jälkimainingeissa julkisesti. Nyt hän on tehnyt paluun BBC:n kanavalle. Kotikatsomo lyttäsi naisen jo ensimmäisen jakson jälkeen, sillä hän teki katsojien mielestä aivan liian tavallisia herkkuja.

Syynä murskakritiikille oli naisen valmistama annos. Aiemmin mahtavia ilotulituksia makunystyröille luonut kokki oli nimittäin vaihtanut moniulotteisen keittiöpuuhastelun aivan tavallisen voileivän tekemiseen. Nigella Lawson teki nimittäin ruokaohjelmassaan avokadovoileivän, jonka osaa tehdä jokainen koululainenkin.

Nigellan uuden ruokaohjelman nimi on Simply Nigella, eli yksinkertainen Nigella. Silti aloitusta voidaan pitää vähintäänkin laimeana. Avokadoleipä valmistetaan murskaamalla avokado voileivän päälle. Joukkoon voi lisätä mausteita ja yrttejä makunsa mukaan. Normaalisti uhkeapovinen televisiokokki Nigella Lawson herkuttelee resepteissään sydämensä kyllyydestä. Hän ei säästele kermaa, voita tai lihaa, vaan taikoo tuhteja ja maittavia aterioita elämän herkkuhetkiin.