Autoa naarmutettiin – omistaja päätti kostaa erikoisella tavalla

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen autonomistaja oli kokenut ikävän yllätyksen saapuessaan parkkipaikalle Kunmingissa, Kiinassa. Joku oli yön aikana rikkonut hänen autonsa ikkunan ja naarmuttanut sen kylkeä. Raukkamainen vahingontekijä oli livahtanut paikalta jälkiä jättämättä.

People’s Daily Online -sivuston mukaan mies ilmoitti asiasta heti viranomaisille. Pysäköintialueen valvontakamera oli taltioinut öisen tilanteen videolle. Videon perusteella syyllinen saapui alueelle hopeanharmaalla autolla. Vahingontekijä rikkoi kiinalaismiehen auton ikkunan sateenvarjolla ja naarmutti autoa tahallaan.

Syyllistä ei onnistuttu tunnistamaan, joten viranomaisten tutkinta tuli tiensä päähän. Kiinalaismies koki, ettei hän tulisi saamaan oikeutta vääryydelleen maallisin keinoin, joten hän päätti turvautua voodoon voimaan.

Mies asetteli autonsa eteen pyhäkön, jossa oli viesti vahingontekijälle. Kiinalaismies suoritti autonsa edessä kirousrituaalin, johon kuului suitsukkeita, kynttilöitä ja uhrilahja. Mies uhrasi kanan, jotta hänen kirouksensa toteutuisi. Daily Mail -lehden mukaan kiinalaismies ei ole paljastanut minkälaisesta kirouksesta on kyse. Pahimmassa tapauksessa kyseessä voi olla kuolemankirous.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.