Isoveli julkaisi 9-vuotiaan rakkausviestit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori rakkaus on hellyttävää katsottavaa. Pienten lasten toisilleen antamat viattomat pusut ja kädestä pitäminen saavat aikuiset yleensä huokailemaan ihastuksesta. Nyt eräs isoveli huvittui pikkuveljensä käymästä keskustelusta niin paljon, että päätti julkaista sen muidenkin nähtäväksi.

Vine-tähti Freddy Amazin jakoi Twitter-kanavallaan yli 642.000 lähimmän ystävänsä kesken hänen yhdeksänvuotiaan pikkuveljensä käymän tekstiviestikeskustelun. Pikkuveli on käynyt mielenkiintoisen keskustelun nuoren tytön kanssa. Tekstiviestien välityksellä lapset olivat sopineet heti aluksi, että he seurustelevat.

Lapset ehtivät sopimaan tekstiviestejä lähettämällä nopeasti seurustelemisesta, treffeistä ja kinastelemaan jo myös siitä, että kumpiko heistä rakastaa toista enemmän. Nuoren rakkauden innoittamaa keskustelua on ihasteltu paljon ja jaettu eteenpäin yli 6.000 kertaa.