Lento viivästyi – kapteeni tilasi matkustajille pizzaa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Delta Airlines osaa pitää asiakkaansa tyytyväisenä, vaikka lento olisi pahasti myöhässä. Yhtiö on jälleen kerran tilannut pitsaa kentällä lähtölupaa odottaneen lentokoneen matkustajille.

Delta Airlinesin kapteeni pyysi työntekijöitä tilaamaan pizzaa Columbian lentokentällä olleeseen lentokoneeseen. Atlantaan matkalla olleet matkustajat oli otettu jo koneeseen sisään, kun lentohenkilökunta sai tietää lähtöluvan viivästyvän. Syynä oli Atlantassa riehuva tornado, WSB-TV -paikallistelevisio uutisoi.

Kiitolliset asiakkaat julkaisivat pizzakuvia sosiaalisessa mediassa. He saivat valita syötäväkseen palan joko margarita- tai pepperonipizzaa. Eräs matkustajista kertoi kulkeneensa lentokoneilla 20 vuoden ajan, eikä hän ole koskaan aiemmin törmännyt samanlaiseen asiakaspalveluun. Pizzat taitavat olla Delta-lentoyhtiön bravuuri, sillä olemme kertoneet vastaavsta tilanteesta ennenkin.