Rocklegenda paljasti seksisalansa – ei kuuntele musiikkiaan seksin aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklegenda Rod Stewart on aina ollut ahkera makuuhuoneen puolella, sillä hänellä on kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Maailmankuulu brittiläinen paljastaa nyt lisää salaisuuksia sänkytouhuistaan.

70-vuotias Rod Stewart kertoo, ettei voisi koskaan kuvitella harrastavansa seksiä oman musiikin soidessa taustalla. Sen sijaan mies paljastaa Entertainment Tonight Canadan haastattelussa nukkuvansa alasti. Hän asuu parhaillaan Beverly Hillsissä vaimonsa Penny Lancasterin ja heidän kahden pojan kanssa.

– Nautin elämästäni. Nauhoitan musiikkia kirjastossani, ja lapset juoksentelevat ympäri taloa. Vaimoni Penny tuo minulle teetä kaiken muun lisäksi. Kaikki on ihanaa, Stewart hehkuttaa.

Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Mies kertoi taannoin steroidien pienentäneen hänen penistään 80-luvulla.