Seksiä lentokoneessa paljastumatta – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kymppikerhoon liittyminen on asia, joka on monien lentomatkustajien toivelistalla. Silti monikaan ei tavoittele toivettaan vaan pidättäytyy seksin harrastamisesta lentokoneessa. Thrillist-sivusto on julkaissut vinkkejä, kuinka lentonkoneessa voi harrastaa seksiä jäämättä siitä kiinni muille.

Seksin harrastaminen päivälennolla:

Pariskunnan pyrkiminen yhdessä vessaan herättää lähes aina muiden lentokoneessa olevien huomion. Hyväksyttävä keino päästä yhdessä vessaan on Thrillist-sivuston mukaan kovaääninen riitely. Monikaan matkustajista ei ihmettele sitä, että riidan päätteeksi esimerkiksi tyttöystävä lähtee itkuisena vessaan ja poikaystävä rientää hänen peräänsä.

Monet matkustajista ovat todennäköisesti vain huojentuneita, että pari on mennyt vessaan riitelemään, eivätkä he häiritse muita. Tekaistun riidan verukkeella pariskunta saa olla vessassa rauhassa liittyäkseen kymppikerhoon.

Seksin harrastaminen kotimaan yölennolla:

Suomea lukuunottamatta monissa maissa lennetään maan sisällä tunteja kestäviä yölentoja. Monet matkustajista suosivat kotimaan päivälentoja ja se tarkoittaa sitä, että yölennoilla lentokoneessa on yleensä enemmän tilaa. Mikäli pariskunta haluaa liittyä yölennolla kymppikerhoon, kannattaa heidän taktikoida paikkoja varatessaan, Thrillist-sivustolla kehoitetaan.

Pariskunnan kannattaa varata itselleen reunapaikat. Hiljaisella lennolla keskipaikat jäävät usein täyttämättä ja näin ollen pari saa kokonaisen penkkirivin itselleen. Tarjoilun päätyttyä monet matkustajista alkavat nukkua ja silloin on oikea hetki pariskunnalle kääriytyä yhteisen viltin alle. Kymppikerhoon liittyminen voi onnistua, mikäli pari muistaa olla hiljaa ja toimia rauhallisesti.

Seksin harrastaminen kansainvälisellä yölennolla:

Pitkillä yölennoilla seksin harrastaminen on huomattavasti helpompaa, sillä lentokoneet ovat suurempia ja vessat tilavampia. Sen lisäksi monet matkustajista vaipuvat unten maille jo muutamassa tunnissa lentokoneen lähdön jälkeen.

Thrillist-sivuston mukaan otollisin aika seksin harrastamiselle on silloin, kun lentokoneessa on tarjoilu päättynyt ja matkustamohenkilökunta on viettämässä taukoaan. Pariskunnan on tuolloin helppo livahtaa yhdessä vessaan kenenkään huomaamatta. Jotta kymppikerhoon liittyminen onnistuisi, joutuu pariskunta pysyttelemään hereillä siihen asti, että suuriosa matkustajista on nukahtanut.