70 000 euron timanttisormus löytyi kadulta – sitten somessa alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolaisessa ravintolassa asioinut englantilaismies löysi kadulta 70.000 euron arvoisen timanttisormuksen. Sen sijaan, että mies olisi pitänyt löydön itsellään, päätti hän etsiä sormuksen oikean omistajan.

Tehtävät osoittautui pian haasteelliseksi, sillä muutamia yksityiskohtia lukuun ottamatta sormus ei tarjonnut tietoa omistajastaan. Miehen naimissa olevat ystävät kuitenkin tunnistivat, että kyseessä oli kihlasormus. Andy vei korun arvioitavaksi korusepälle ja hänen mukaansa kyseessä oli noin 70.000 euron arvoinen sormus.

Andy teki sormuksesta löytöilmoituksen Facebookiin. Vaikka miehelle alkoi sadella ilmoituksia sormuksen omistajista, osoittautui moni niistä vääriksi. Lopulta löytöilmoitus päätyi oikean omistajan nähtäväksi. Sosiaalisen median ansiosta kihlasormus on nyt päätynyt oikealle omistajalleen.

Sormus kuului iäkkäälle naiselle ja hän oli ikionnellinen korunsa löytymisestä. Andyn rehellinen ja hyväsydäminen teko on lämmittänyt ihmisten sydämiä. Daily Mail -lehden mukaan tarina ei kerro saiko Andy arvokkaan sormuksen löytymisestä jonkinlaisen löytöpalkkion hyvän mielen lisäksi.