61-vuotias huippumalli rannalla – bikinikuvaa ei ole uskoa todeksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christie Brinkley on amerikkalainen huippumalli ja näyttelijä. 61-vuotias kaunotar julkaisi juuri itsestään omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa nainen on violeteissa bikineissä rannalla ja näyttää todella hyvältä pikkuruisessa asussaan.

61-vuotias äiti ja kirjailija näyttää uudessa kuvassaan todella säteilevältä eikä monikaan voisi uskoa, että kaunotar on jo yli kuusikymppinen. Brinkley on kertonut Huffington Post -lehden mukaan, että kauneuden salaisuus piilee jokaisen ihmisen oman pään sisällä.

Brinkleyn mukaan kauneus lähtee jokaisen ihmisen sisältä ja kumpuaa konkreettisista ajatuksista. Omilla ajatuksillaan pystyy naisen mukaan vaikuttamaan siihen, miltä näyttää ja miltä itsestä tuntuu. Nainen kertoi esimerkkinä, että jos ajattelee jonkin asian olevan niin kamalaa, että voi kuvitella alkavansa voimaan pahoin, luultavasti alkaakin voimaan oikeasti fyysisesti pahoin. Tärkeää on myös se, että pitää itsestään huolta.