Himos Festival julkisti juhannuksen tähtiään: ”Cheek, Darude, JVG…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Himos Juhannus vietetään ensi kesänä torstaista lauantaihin 23. – 25. kesäkuuta. Juhannusareenan päätähdeksi on kiinnitetty Cheek, joka teki taannoin Blockfesteillä näyttävän paluun. Toinen kuuma tähti on Antti Tuisku, joka on tehnyt selvää jälkeä Peto on irti -keikoillaan.

Muita juhannuksen esiintyjiä ovat muun muassa ympäri maailmaa huippusuosittu Darude sekä JVG, norjalainen Staysman & Lazz ja ruotsalainen DJ-duo Vigiland. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.

Himoksen tapahtuma-alueeseen ja sen viihtyvyyteen on viime vuosina satsattu runsaasti. Päälavan ja 2.800 neliöisen Tent Stagen välissä sijaitsee katettu katsomoravintola Riemu, josta on esteetön näkymä lavoille, 100 sisävessaa ja yli 2.000 asiakaspaikan ravintola- ja VIP-palvelut.