Gigi Hadid häikäisi – upeaa hiustyyliä ylistetään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina 22. marraskuuta Los Angelesissa Microsoft Theatre -teatterissa juhlittiin American Music Awards -gaalaa. Malli Gigi Hadid saapui myös paikalle juhlimaan vuoden 2015 parhaimpia artisteja upeassa puhtaanvalkeassa asussaan.

Gigi Hadid asteli Microsoft Theatren punaiselle matolle kauniissa kaksiosaisessa asussa. Valkoisen puvun yläosa kiinnittyi kaulan ympärillä olevaan pantaan ja koostui ohuista suikaleista paljastaen mallin rinnan todella kauniisti. Mallin hoikkaa vartaloa imartelevan kaksiosaisen asun alaosassa oli korkealle uurrettu sivuhalkio, joka paljast naisen pitkät sääret.

Hadid yllätti kuvaajat myös uudella hiustyylillään. Hadid ollaan totuttu näkemään jo melko kauan pitkissä vaaleissa hiuksissa, mutta nyt neitokainen oli muuttanut tyyliään tyttömäisistä kutreista aikuisempaan hiustyyliin. Hiukset oli leikattu noin leuan kohdalta tasaisesti ja kampaus korostikin upeasti mallin pitkää ja hoikkaa kaulaa ja hyvää ryhtiä.

Splash
Splash
Splash
Splash