Perheenäitikin kaipaa seksiä – näistä merkeistä tiedät!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisessa perheessä on hetkiä, jolloin arkirutiinit kaappaavat kaiken ajan ja väliin jää ainoastaan pieni tauko nukkumiselle. Tosi asia kuitenkin on, että jokainen kiireistäkin arkea pyörittävä vanhempi kaipaa läheisyyttä ja seksiä. Seksi toimii kuin vahvin piriste.

Perheenäidit saattaa väittää olevansa niin uupuneita, että heidän ei edes tee mieli seksiä. Tämä on kuitenkin vain päähän pinttynyt mielikuva, joka poistuu nopeasti oikean tunnelman saavuttaessa kehon salaisimmatkin sopukat. Uskokaa pois, seksi jos mikä auttaa jaksamaan! On olemassa muutama merkki, joista voi päätellä perheenäidin tarvitsevan kipeästi hellää hoitelua makuuhuoneen puolella.

Siinä vaiheessa kun perheenäidin jalat muistuttavat gorillan raajoja karvoitukseltaan, on aika hoputtaa nainen petipuuhiin. Ihokarvojen vapaa kasvaminen saattaa nimittäin kieliä siitä, että äiti ei jaksa kiinnittää itseensä huomiota tai käyttää aikaa ulkonäkönsä ylläpitämiseen – koska ei ole edes seksiä.

Aikuisten tulee viettää keskenään aikaa ilman lapsia. Mikäli pariskunnan treffi-illat ovat jääneet historiaan, voidaan puhua vanhempien kadottaneen itsensä. Naiset ovat edelleen vaimoja, vaikka he tulisivatkin äideiksi. He ovat naisia, joiden tarpeet tulee ottaa huomioon kuten aiemminkin.

Myös lasten käyttäytymisestä voi tulkita paljon vanhempien tapaa olla toistensa kanssa. Mikäli jälkikasvu saa sätkyn nähdessään vanhempiensa suutelevat tai halaavan, voidaan puhua omituisesta ongelmasta perheessä. Toisiaan rakastavat ihmiset saavat suudella, ja tämä on hyvä opettaa myös perheen tenaville. Mikäli lapset kammoksuvat aikuisten hellää hetkeä, sopii kysyä, koska pari on mennyt viimeksi vielä pidemmälle kaksin ollessaan?

Mikäli ei edes muista, miltä seksi tuntuu, on suorastaan häpeä mennä housut jalassa aviomiehen viereen nukkumaan. Myös nainen voi tehdä aloitteen itse hyvän olon tuottamiseksi. Siinä vaiheessa kun kaikki ympärillä olevat miehet alkavat näyttää perheenäidin mielestä seksikkäältä, on hän pahasti puutostilan puolella.

Selibaattia ei ole syytä jatkaa pitkään ja seksiä voi harrastaa lasten päiväunien, ulkoiluhetken tai vaikkapa harrastusten aikana. Mitä kauemmin seksiä odottaa, sitä vaikeampi sitä on taas aloittaa. Seksi auttaa parempaan unenlaatuun ja nostaa itsetuntoa. Kaiken lisäksi se lähentää pariskuntaa ja vapauttaa stressiä, Popsugar uutisoi.