Rattijuoppo ajoi lelumopolla moottoritiellä – käry kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa Zhejiangissa poliisi oli saanut ilmoituksen moottoritiellä ajelevasta miehestä, joka vaikutti olevan humalassa. Viranomaiset onnistuivat paikantamaan tuntomerkkejä vastanneen miehen helposti, sillä hän ajoi moottoritietä pitkin 60-senttisellä lelumopolla.

People’s Daily Online -sivuston mukaan mies oli ostanut mopon ystävältään. Erään alkoholintäyteisen illan päätteeksi mies oli päättänyt ajaa ostamansa mopon kotiin. Humalaisen onneksi hän selvisi vaarallisesta ajomatkasta ehjin nahoin.

Mies selvisi tilanteesta lopulta sakoilla, sillä häntä ei voitu syyttää rattijuopumuksesta, koska lelumopoa ei voitu luokitella ajoneuvoksi. Mies tuomittiin sakkoihin ajettuaan luvattomalla ajoneuvolla moottoritiellä. Toivottavasti lelumopolla hurjastellut mies otti tapauksesta opikseen.