Uusi kauneustrendi: Kimalletta kainaloihin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kainalokarvat ovat jo jonkin aikaa olleet feministien näkyvin ja huomiotaherättävin kauneustrendi sosiaalisessa mediassa. Aluksi naiset vain kasvattivat kainalokarvansa ja antoivat niiden kasvaa reippaasti pituutta ilman leikkaamista.

Kasvattamisen jälkeen lisähuomiota naisten kainalokarvoihin annettiin vielä lisää värjäämällä karvat jollakin kirkkaalla värillä. Kainalokarvatrendi on viety jälleen astetta pidemmälle, kun värjäämisen lisäksi kainaloihin on suihkutettu ja liimattu kimalletta loisteliaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

#GlitterPits-tunnisteella voi löytää jo monta esimerkkitapausta, joissa naiset ovat halunneet lisätä kimaltelevia hileitä kainalokarvoihinsa. Kainalokarvat on kuorrutettu hileillä etenkin erityisinä bileiltoina, jolloin glitterkainaloisilla naisilla onkin kuvien perusteella näyttänyt olevan erityisen hauskaa.

#glitterpits #glittersparkleparty

Kuva, jonka montoya de la hoya (@montoyadelahoya) julkaisi

Pit-tastic #glitterpits

Kuva, jonka Hervembs (@hervember) julkaisi

Emer wins #glitterpits!

Kuva, jonka Hervembs (@hervember) julkaisi