Katsastajan unelma: Autokuskin tuoli korvattiin puutarhatuolilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa Middlesbroughissa poliisit olivat saaneet ilmoituksen erikoisesta autosta, jota oltiin nähty käytettävän pikkuteillä. Kun poliisit löysivät ohjeiden avulla henkilöauton, he yllättyivät siitä, millaisessa kunnossa sitä oltiin onnistuttu ajamaan.

Poliisit ovat julkaisseet Facebook-sivuillaan kuvan siitä, miltä auto on näyttänyt sisältä. Auton sisätiloja on hieman muunneltu niin, että sieltä on revitty etupenkit kokonaan irti sekä kuskin että apukuskin puolelta. Ratin taakse on kuitenkin laitettu tilalle muovinen puutarhatuoli.

Kun poliisit olivat tulleet paikalle, auto oli jo hylätty mutaan, johon se oli ilmeisesti jäänyt kiinni. Auto näyttää niin huonokuntoiselta, että sen ajaminen vaikuttaa suorastaan ihmeeltä. Poliisi harmittelee auton omistajan puolesta sitä, että auton lisäksi he joutuivat jättämään taakseen tuolin heidän parhaasta puutarhakalustostaan.

We have been called to a report of a vehicle being used anti-socially off road at Skippers Lane, Middlesbrough this…

Posted by Cleveland & Durham RPU on Tuesday, November 24, 2015

Katso kuva tästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.