Lastenhuonen valvontakamerassa järkyttävä näky – murtovaras puukon kanssa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lastenvahtikamerat ovat yleistyneet viimeaikoina huomattavasti. Kameroiden avulla vanhemmat voivat nähdä, miten lastenvahti kohtelee heidän lapsiaan heidän ollessa poissa tai mitä lapsi yksinään puuhaa. Moni myös valvoo lapsen unta kameran avulla.

Nyt erään perheen kamera tallensi kammottavan tilanteen, kun tunkeilija oli murtautunut heidän asuntoonsa ja mennyt lastenhuoneeseen.

New Yorkissa asuva perhe näki lastenvahtikameran tallentamalla videolla todella järkyttävän näyn. Videolla näkyy, miten varas konttaa makuuhuoneeseen hiljaa puukko suussaan. Hän on vain pienen matkan päässä nukkuvista lapsista etsiessään teräaseen kanssa huoneesta arvokkaita tavaroita.

Perheenisä oli herännyt, jolloin varas oli nopeasti poistunut asunnosta ja saanut vain yhden puhelimen saaliikseen. Perheenäiti kommentoi NBC New York -lehdelle tunteneensa, että lattialla konttii tai ryömii joku, mutta hän oli ajatellut sen olevan yksi hänen lapsistaan. Tällä hetkellä poliisit kaipaavat miehestä videon perusteella vihjeitä ja yrittävät saada murtovarasta kiinni.