Vanhemmat raivoissaan – hittilelut takertuvat lasten hiuksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spin Master -yhtiön Bunchems-lelut ovat nousseet tämän talven hittituotteeksi Yhdysvalloissa. Bunchemit ovat kirjavia, pehmein piikein päällystettyjä palloja, jotka tarttuvat toisiinsa kiinni. Niistä voi rakentaa erilaisia asioita hieman Lego-palikoiden tapaan.

Bunchemit tarttuvat kuitenkin helposti muihinkin asioihin, kuten lasten hiuksiin. New York Daily News -lehden mukaan lelut ovat aiheuttaneet runsaasti harmia lapsille ja heidän vanhemmilleen Yhdysvalloissa. Hiuksiin tarttuneet Bunchemit eivät nimittäin lähde irti järin helposti.

– Hirveä, hirveä, hirveä lelu lapsille. Käytin juuri kaksi ja puoli tuntia yrittäessäni poistaa 14 kappaletta näitä paskiaisia tyttäreni hiuksista, Etan Benoit kirjoittaa Amazon-verkkokaupan tuotearvostelussaan.

Lasten hiuksiin takertuneet Bunchems-lelut ovat herättäneet vanhempien raivoa sosiaalisessa mediassa. Spin Master -yhtiö onkin sittemmin lisännyt Youtubeen videon, jossa opastetaan kuinka hiuksiin kiinnittyneet pallot saa irroitettua turvautumatta saksien apuun.