Julkkiskokki teki taas liian tavallisen annoksen – nettiraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nigella Lawsonin uuden ruokaohjelman nimi on Simply Nigella, eli yksinkertainen Nigella. BBC-kanavalla esitettävä ohjelma on saanut murskaavan kritiikin, koska se on ilmeisesti hieman liiankin yksinkertainen.

Nyt Nigellan kokkaustaitoja on arvosteltu kovasanaisesti, koska hän valmisti erikoisen salaatin. Nigella paahtoi uunissa anjoviksilla täytettyä salaattia ja lisäsi annoksen päälle paistetun kananmunan. Koko komeus koristeltiin juustoraasteella. Netinkäyttäjät ovat tuominneet naisen kokkaustaidot, sillä heidän mukaansa Nigellan uudella ohjelmalla ei ole mitään tekemistä ruoanlaiton kanssa.

Edellisessä jaksossa hän oli sivellyt avokadoa voileivän päälle. Normaalisti uhkeapovinen televisiokokki Nigella Lawson herkuttelee resepteissään sydämensä kyllyydestä. Hän ei säästele kermaa, voita tai lihaa, vaan taikoo tuhteja ja maittavia aterioita elämän herkkuhetkiin.