Paavi antoi vauvan päälaelle suukon: ”Vauvan aivokasvain kutistui”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gianna-niminen puolitoistavuotias tyttö on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokemaan jo kovia. Nuori soturi on taistellut koko pienen ikänsä syöpää vastaan, ja hänet on leikattu jo kahdeksan kertaa Philadelphian lastensairaalassa.

Lääkärit olivat jo luopuneet toivosta ja kertoneet Giannan vanhemmille, Masciantoniolle ja Kristenille, että tytön mahdollisuudet selvitä ovat huonot.

Paavi oli tulossa Philadelphiaan vierailulle, jolloin vanhemmat olivat päättäneet tahtovansa näyttää Giannia hänelle. Vanhempien ystävä ja FBI-agentti Donny Asper paljasti heille paavin kulkeman reitin ja vei vanhemmat niin lähelle häntä kuin mahdollista. Suunnitelma onnistui, ja Gianni pääsi kosketuksiin paavin kanssa.

Paavi oli nopeasti suukottanut Giannia päälaelle ja antanut hänelle siunauksensa. Kuusi viikkoa tapaamisen jälkeen oli tapahtunut ihme, sillä parantumattomana pidetty kasvain olikin uusien kuvien perusteella kutistunut huomattavasti.

Masciantonio kommentoi NBC New York -lehden mukaan, että Giannille annettu uusi diagnoosi on muuttanut heidän elämänsä. Aiemmin lääkärit kertoivat, että Gianni ei tule selviämään, mutta kasvaimen kutistuttua lääkärit ovat muuttaneet lausuntoaan ja todenneet, että tyttö tulee luultavasti selviämään.