Rotta otti itsestään selfien – nukkuvan miehen kännykällä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa vilisee rottia, eivätkä ne pelkää tulla ihmisten lähelle. Viimeaikoina suosiota on niittänyt erityisesti pizzarotta, joka saa kuitenkin nyt itselleen todella varteenotettavan kilpailijan selfie-rotasta.

New Yorkin metrotunnelissa sattui hauska tapaus, kun eräs mies oli päättänyt levähtää tunnelissa hetkisen metroa odotellessaan. Miestä sivusta seurannut oli alkanut kuvaamaan nukkuvaa videolle, kun hän oli huomannut, että rotta alkaa kiipeämään miehen syliin. Mies havahtuu siihen, kun rotta on hänen sylissään ja tutkii miehen puhelinta.

Mies hätistää rotan sylistään pois, mutta ennen häätöä rotta oli ehtinyt jättämään itsestään raskauttavaa todistusaineistoa miehen puhelimeen. Rotta oli onnistunut painamaan puhelinta niin, että se oli napannut rotasta selfie-kuvan.