Fast and Furious jatkuu ja jatkuu – hahmoista spinoff-elokuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vauhdikas Fast and Furious -elokuvasarja sai tänä vuonna jo seitsemännen osansa, kun Furious 7 -elokuva sai ensi-iltansa huhtikuussa. Taannoin Vin Diesel paljasti, että sarjan 10. osa tulee olemaan sen viimeinen.

Fast and Furious -hahmojen seikkailut tulevat kuitenkin näillä näkymin jatkumaan vielä hamaan tulevaisuuteen spinoff-elokuvien merkeissä. Variety-lehden mukaan Universal-tuotantoyhtiö ja Vin Diesel kehittelevät parhaillaan ideoita sarjan päähenkilöiden omiin elokuviin.

– Olemme kirjoittaneet tarinoita useille hahmoille. Olemme leikitelleet idean kanssa pitkän aikaa, Vin Diesel kuvailee.

Furious 7 -elokuva oli suuri menestys lippuluukulla. Vulture-sivuston mukaan se nousi kaikkien aikojen viidenneksi eniten tuottaneeksi elokuvaksi, joten puhe sarjan jatkamisesta ei tule yllätyksenä. Parhaillaan suunnitteiluvaiheessa oleva Furious 8 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. huhtikuuta 2017.