Star Wars -fanien painajainen: Jar Jar Binks liitettiin traileriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1999 ensi-iltansa saanut Star Wars: The Phantom Menace oli monille avaruussaagan alkuperäisten osien faneille pettymys. Erityisesti inhoa herätti humoristiseksi tarkoitettu Jar Jar Binks -hahmo, jota monet pitivät rasittavana ja jopa loukkaavana.

Tulevan Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ohjaaja J.J. Abrams on luvannut, että Jar Jar Binks tullaan näkemään uudessa elokuvassa korkeintaan aavikolla lepäävänä luurankona. Tuore Youtube-video kuitenkin spekuloi miltä näyttäisi, jos hahmo olisikin mukana elokuvassa.

Star Wars: The Binks Awakens -videolla Jar Jar Binks on lisätty tulevan elokuvan trailerin kohtauksiin. Trailerin uudessa versiossa nähdään myös muita Phantom Menacessa kritiikkiä keränneitä asioita ja hahmoja, kuten Jake Lloydin esittämä nuori Anakin Skywalker.

Uusimmat