Uusi hittiresepti? Kolmen raaka-aineen viljattomat letut

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni tuskailee aamuisin kiireen kanssa, ja pahimmassa tapauksessa aamupala jää väliin. Mikäli kuitenkin haluaa ja ehtii valmistaa herkullisia pannukakkuja aamupalaksi, kannattaa kokeilla yksinkertaista kolmen raaka-aineen reseptiä.

Sen lisäksi, että reseptissä ei ole kuin muutama ainesosa, on se myös täysin gluteeniton. Letut valmistetaan banaanista, kananmunasta ja mantelivoista. Murskaa yksi banaani haarukalla kulhoon. Riko joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon lopuksi ruokalusikallinen mantelivoita tai muuta pähkinöistä valmistettua tahnaa, Pure Wow opastaa. Paista lettuja paistinpannulla keskilämmöllä muutama minuutti per puoli. Käytä paistamiseen öljyä, jotta pannukakut eivät pala kiinni.