Mies pelasti peuran hengen – sitten kotipihalle ilmestyi ikimuistoinen vieras

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Villieläinten on nähty moneen otteeseen kiintyvänsä ihmisiin, jotka ovat kasvattaneet niitä tai hoitaneet neloukkaantumisen jälkeen terveeksi. Eräs amerikkalainen mies oli saanut iloiseksi yllätyksekseen pihalle vierailijan, jota se tuskin uskoi enää näkevänsä.

Mies oli hoitanut aiemmin pientä peuran vasaa. Vasa oli ilmeisesti ollut loukkaantunut ja mies oli parantanut sen vammat, minkä jälkeen mies oli vapauttanut peuran takaisin luontoon omille teilleen. Peura oli kuitenkin muistanut tiensä takaisin ja tullut kuukauden kuluttua tervehtimään hoitajaansa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun nuori peura on tullut takaisin hoitajansa luo. Peura on ilmeisesti kaivannut leikkiseuraa ja se hyppelehtiikin iloisesti omistajansa edessä. Peuralla on tainnut olla miestä ikävä, sillä se tulee moneen otteeseen miehen lähelle hänen rapsuteltavakseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat