Nainen halusi huijata elatusapua: Varasti sairaalasta vauvan!

Ohhoh! · Annika Kela

Argentiinassa Concordiassa sattui kauhistuttava tilanne, kun sairaanhoitajat huomasivat vastasyntyneen lapsen kadonneen Masvernatin sairaalasta. Viranomaiset hälytettiin paikalle ja valvontakameroiden videoista paljastui, että lapsi oli kidnapattu.

Muutamassa tunnissa poliisit pääsivät kidnappauksesta epäillyn Isadora Yesica Acevedon jäljille. Viranomaiset löysivät kidnappaajan käyttämän ajoneuvon ja he tekivät rynnäkön naisen asuntoon. Kadonnut lapsi löytyi Isadora Yesican asunnosta ja nainen pidätettiin.

Kuulusteluissa on selvinnyt, että nainen oli kidnapannut vauvan huijatakseen exältään elatusapua. Isadora Yesica oli ilmoittanut ex-poikaystävälleen, että heille oli syntynyt yhteinen lapsi. Nainen väitti, että hän oli tyttölapsen isä ja vaati mieheltä rahaa.

Entinen poikaystävä suhtautui naisen ilmoitukseen epäillen ja ennen kuin hän ehti saada asialle vahvistuksen, oli Isadora Yesica jo pidätetty kidnappauksesta.

Daily Mail -lehden mukaan vastasyntynyt tyttövauva päätyi takaisin äitinsä luokse alle 12 tuntia katoamisestaan. Järkyttävä tapaus päättyi lopulta onnellisesti, sillä lapsi saatiin takaisin vanhemmilleen ja kidnappaukseen syyllistynyt nainen suljettiin telkien taakse.