Tässä vasta jouluvalot! Star Wars -alus sopisi Suomeenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa kotipihojen koristeleminen näyttävin jouluvaloin on oma taiteenlajinsa. Tänäkin vuonna verkossa tullaan näkemään toinen toistaan monimutkaisempia viritelmiä, joiden rinnalla perheet yrittävät saada naapureidensa jouluvalot kalpenemaan.

Vaikka marraskuu on vasta puolivälissä, ovat innokkaimmat jo ottaneet hieman varaslähtöä varmistaakseen joulukoristelujensa erottuvan varmasti muista. Imgur-käyttäjä Guitarfarts jakoi kuvapalvelussa otoksen ystävänsä upeista ja ajankohtaisista jouluvalorakennelmasta. Eriväriset valot on nimittän aseteltu niin, että ne muodostavat Star Wars -elokuvista tutun Tie Fighter -aluksen.

– Kaverini rakensi aidonkokoisen TIE Fighter -aluksen etupihalleen jouluksi, Guitarfarts kirjoittaa.

View post on imgur.com