Coco Austinille ja räppärille perheenlisäystä: Tyttö tuli!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli-juontaja Coco Austin on saanut perheenlisäystä aviomiehensä räppäri Ice-T:n kanssa. Pariskunnalle syntyi viikonloppuna tyttövauva, joka sain nimekseen Chanel Nicole Marrow. Coco-äiti on ollut pienokaisesta ylpeä ja hän on julkaissut netissä useita kuvia lapsestaan.

Daily Mail -lehden mukaan Austin perusti viikonloppuna tyttärelleen myös oman Instagram ja Twitteri -tilin, jota hän hallinnoi. Pieni Chanel on päässyt julkisuuden valokeilaan heti syntymästään lähtien.

Chanel Nicole Marrow on Cocon ja Ice-T:n ensimmäinen yhteinen lapsi. Cocon mukaan raskaus sujui ongelmitta. Pariskunta on pitkään halunnut yhteistä jälkikasvua. Voisi luulla, että tuoreet vanhemmat hemmottelevat pientä silmäteräänsä sen minkä kerkeävät.