Nyrkkeilijä oli varma voitostaan – löi 200 000 puntaa vetoa itsensä puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen nyrkkeilijä Tyson Fury otteli lauantaina 28. marraskuuta unkarilaista Wladimir Klitschkoa vastaan. 27-vuotias Fury oli niin itsevarma siitä, että hän tulisi voittamaan ottelun pitkässä voittoputkessa olevaa Klitschkoa vastaan, että hän löi vetoa oman voittonsa puolesta.

Fury löi oman voittonsa puolesta vetoa 200.000 puntaa vaikka hän tiesi, että tuleva 39-vuotias konkarivastustaja ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua viimeiseen 11 vuoteen. Fury oli onnekseen voitosta oikeassa ja sai näin ollen vietyä mestaruuden lisäksi mojovan bonuksen mukanaan.

Furyn valmentaja ja setä Peter Fury kommentoi Lancashire Evening Post -lehden mukaan, että voittaessaan Tyson Fury saisi voittosumman lisäksi vedosta itselleen noin 400.000 puntaa. Fury oli silminnähden onnellinen voitostaan, ja lauloi heti voiton julkistamisen jälkeen Aerosmith-yhtyeen I Don’t Want to Miss a Thing -kappaleen, jonka omisti vaimolleen.