Isoisä leikitti vauvaa – sai melkoisen yllätyksen kasvoilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräässä oklahomalaiskodissa on ollut tänä vuonna yllätyksellinen kiitospäivä. Perheen kodissa juhlittiin kiitospäivää monen sukupolven voimin ja ruokailun päätteeksi isoisä Leonard Debolt alkoi leikkiä lapsenlapsensa Emersynin kanssa. Mies asettautui maahan makaamaan ja nosti pienokaisen hänen syliinsä.

Emersyn ilahtui pomppivasta liikkeestä ja se alkoi päästää innostuneita ääniä leikin lomassa. Lapsen isä päätti kuvata lapsen ja isoisän leikit videolle. Ei mennyt aikaakaan, kun leikki päättyi yllättävään lopputulokseen.

Pienokainen nimittäin oksensi isöisänsä päälle. Mies ehti kääntää kasvonsa pois oksennuksen tieltä, mutta hän sai silti osuutensa siitä. Olohuoneen täytti kauhistuneet ja huvittuneet huudahdukset. Voisi luulla, että tälle tilanteelle naureskellaan Deboltien perheessä myös tulevina kiitospäivinä.