Luvaton riksakuski pelkäsi pidätystä – sytytti itsensä tuleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Xianyangin kaupungin kaduilla on sattunut kauhistuttava tilanne, kun luvatta ajanut riksakuski sytytti itsensä tuleen poliisien edessä. Mies oli hetkeä aiemmin ohjattu tien sivuun, jotta hänen lupansa voitaisiin tarkistaa. Mies pelkäsi joutuvansa ongelmiin ja hän sytytti itsensä tuleen.

People’s Daily Online -sivuston mukaan silminnäkijät seurasivat karmivaa tilannetta sivusta ja osa heistä kuvasi viranomaisten pelastustoimet videolle. Riksakuskin onneksi poliisit onnistuivat sammuttamaan tulen. Mies kärsi pahoista palovammoista ympäri vartaloa ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Viranomaisten ripeän toiminnan ansioista hän tulee selviämään hengissä. Miehen tapaus on päätynyt otsikoihin Kiinassa. Ihmisiä on kauhistuttanut ajatus, että mies koki tilanteen niin epätoivoiseksi, että hänen ainoa vaihtoehtonsa oli sytyttää itsensä tuleen. Poliisit ovat käynnistäneet asiasta tutkinnan ja riksakuskin taustoja selvitellään.