Maajussi löysi härskin bataatin – voiko viljelyskasvi olla K18?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisen farmarin päivä koki yllättävän käänteen, kun hän nosti maasta erikoisen muotoisen bataatin. Perunoita ja bataatteja viljelevä Ben Fletch oli tottunut näkemään epämuodostuneita viljelyskasveja, mutta tällä kertaa mies ei kyennyt pidättelemään nauruaan.

Kentiläinen Fletch julkaisi kuvan bataatista sosiaalisessa mediassa. Kuva lähti leviämään pian kulovalkean tavoin. Ihmiset ovat saaneet bataatista hyvät naurut, sillä se muistuttaa ihmisen takapuolta.

Daily Mail -lehden mukaan härski viljelyskasvi ei ole kelvannut perheelle ruoaksi. Kukaan perheenjäsenistä ei ollut halukas syömään sitä. Vaikka takapuolta muistuttava bataatti oli piristys farmarin päivään, kertoi hän joutuneensa heittämään sen roskiin.