Hulvaton Adele-parodiakooste YouTubessa – tähän on nähty vaivaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele teki uskomattoman paluun välittömästi kansainväliseksi jättihitiksi nousseen Hello-nimisen kappaleensa myötä. Kappaleen julkistamisen jälkeen monet muusikot ovat tehneet ja julkaisseet ahkerasti myös omia versioitaan kappaleesta verkossa, mutta nyt taisimme saada eteemme versioiden parhaimmistoa.

Matthijs Vlot on julkaissut YouTube-kanavallaan oman versionsa Adelen kappaleesta. Henkilö ei ole muiden tapaan suinkaan laulanut itse vaan antanut elokuvien hahmojen hoitaa sanat hänen puolestaan. Adele’s Hello by the Movies -videolla kappale on esitetty pelkästään elokuvien dialogin avulla.

Videolla nähdään lukematon määrä kohtauksia eri elokuvista. Video on todella taitavasti keksitty ja tuntuu uskomattomalta, miten jokainen sana ja lause on löydetty ja jaksettu etsiä eri elokuvista aina ensimmäisen kertosäkeistön loppuun saakka. Tämän videon tekemiseen on nähty todella kunnioitettavan paljon vaivaa ja se meneekin heittämällä hauskimpien versioiden joukkoon.