Talven hiustrendi odottamattoman helppo – tarvitset vain villapaidan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiustrendit ovat muuttuneet paljon pienen ajan sisällä. Viimeaikoina on nähty varsinkin erilaisia värikkäitä trendejä, joissa hiukset värjätään pastellisävyin tai tummilla bensiinin pintaa matkivilla sävyillä. Uusimmassa villityksessä hiusten tyvi koristellaan glittereillä.

Nyt sosiaalisessa mediassa ja muotilehtien sivuilla on alkanut nousemaan uusi huolettomampi tyyli naisten keskuudessa.

Uusi huoleton hiustyyli sopii varsinkin sellaisille ihmisille, jotka eivät pidä hiustensa laittamisesta. Nyt pitkät kutrit sullotaan korkeakauluksisen poolo- tai villapaidan sisään piiloon. Tyyli on mukavuuden lisäksi myös helppo ja piilottaa huonon hiuspäivän merkit ovelasti paidan alle.

Tämän tyylin ansiosta pitkähiuksiset voivat saada hieman vaihtelua tyyliinsä. Pitkien hiusten piiloutuessa kauluksen sisään henkilö voi hetkisen kuvitella olevansa lyhythiuksinen. Tämä tyyli ei vaadi henkilöltä mitään muuta kuin mukavan ja lämpimän villapaidan, jossa on korkea kaulus.

Noticed: turtleneck hair – the easiest beauty look right now #turtleneckhair #easygoing #9straatjesonline

Kuva, jonka 9straatjesonline.com (@9straatjesonline) julkaisi

Sweater weather. ?

Kuva, jonka Chelle Morgan (@chellemorgan) julkaisi

Doing the extreme hair tuck ? in @tigermist @riseofdawn || ?: @katieeebull — www.kiirby.com

Kuva, jonka Kirby Hughes (@itskiirby) julkaisi

see with your tongue by @saloshayo || #minimaldesign #minimalfashion #hairtuck

Kuva, jonka T H E R A W W (@therawwnyc) julkaisi