Tosimiesten domino-peli – palikat tehty betonista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Domino-palikoilla on hauska leikkiä ja pienet lapset tykkäävätkin usein rakennella palikoiden avulla pitkiä ratoja, jotka saattavat kulkea huoneesta toiseen. Domino näyttää edelleen kiinnostavan kuitenkin myös aikuisia miehiä, ja nyt eräät kaverukset ovatkin rakentaneet tosimiesten domino-radan.

YouTube-videolla nähdään, miten työmiehet ovat keksineet työpäivänsä ratoksi rakentaa radan betonista. Domino-palikkoina on käytetty isohkoja betoniruutuja, jotka on asetettu kulkemaan pitkin työmaata tasaisin välein.

Videolla yksi miehistä laittaa radan käyntiin kaatamalla yhden palikan. Rata onnistuu kaatumaan itsekseen lähes alusta loppuun saakka, mutta kerran tyssätessään mies joutuu yhdessä kaarteessa auttamaan palikat uudelleen liikkeelle.