Huippumalli paljasti selfie-kuviensa salaisuuden: ”Ei sattumaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on kuvankaunis ja monen naisen ihailema, minkä vuoksi kaunottarella onkin Instagram-tilillään jo yli viisi miljoonaa seuraajaa.

Ambrosion julkaisemat kuvat ovat toinen toistaan upeampia, minkä vuoksi fanit ovatkin nyt innoissaan saadessaan yhden vihjeen mallilta kuvien ottamiseen.

Useimmat Ambrosion julkaisemat kuvat ovat ammattilaisen ottamia kuvia lehden kuvauksista tai suoraan muotinäytöksen lavalta. Malli nappaa kuitenkin silloin tällöin myös selfie-kuvia, joihin hän tuntuu aina saavan täydellisen valaistuksen. Nyt mallin salaisuus paljastui, kun takana ollut peili näytti Ambrossion käsissä olevat valot.

Ambrosion ottamassa kasvokuvassa on kaunis ja tasainen etuvalo. Peilin kautta voi kuitenkin nähdä, että valo ei ole sattumaa vaan malli pitää käsissään valoja, jotka nainen on asettanut tarkoituksella kummallekin puolelle kameraa.