Maailman coolein ovi? Soittaa Seinfeld-bassoa auetessaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaista komediasarja Seinfeldia esitettiin televisiossa yhdeksän tuotantokauden verran vuosien 1989 ja 1998 välisenä aikana. Koomikko Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma sarja lukeutuu maailman suosituimpiin televisiosarjoihin. Moni muistaa edelleen kohtausten välillä kuuluneen basson soitannan.

YouTube-käyttäjä Caliixxs on julkaissut netissä videon, jolla hän esittelee Seinfeld-bassokuvioita soittavan ovitunnistimen. Aina kun ovi aukeaa, kajahtaa ilmoille tuttu sävelmä. Ovitunnistimissa soiva ääni on yleensä hieman yksinkertaisempi, ja moni haluaisi samanlaisen laitteen kotiinsa.

Kerroimme taannoin huhusta, jonka mukaan Seinfeld-sarja olisi tekemässä paluun televisioon. Sarjaa kuvattiin aikoinaan 180 jaksoa, ja osa niistä on nähty uusintana myös Suomessa. Seinfeld on äänestetty monesti maailman parhaimmaksi televisiosarjaksi.