Hyvästi sukkahiki! Paperiset sukat imevät pahat hajut

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset tuskailevat päivittäin sukkahien ja haisevien jalkojen kanssa, kun tavalliset sukat eivät tunnu tuovan ongelmaan ratkaisua. Nyt Japanissa on kehitetty ikivanhaa keksintöä edelleen ja tuotu markkinoille pahaa hajua syövät paperiset sukat.

Tokiolaisen Muse Ricetten tutkijat kehittivät Washi-paperista Curetex-sukat, jotka vähentävät merkittävästi jalkojen pahaa hajua. Pienenä yksityiskohtana sukissa on eritelty jokainen varvas erikseen omaan osastoonsa. Uutuus perustuu Japanissa jo 1.500 vuotta käytössä olleeseen keksintöön. Yksi pari sukkia maksaa Yhdysvalloissa 24 dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat