Pizzojen kuningas – 45 kiloa ja 150 570 kilokaloria!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Epic Meal Time -kanava tunnetaan videoista, joilla valmistetaan runsain määrin kaloreita sisältäviä ja massiivisen kokoisia ruokaherkkuja. Tuoreella videolla miehet työstävät jättiläismäisen version kaikkien suosikkiherkusta, pizzasta.

Pizzalla on painoa 100 naulaa, eli huikeat 45 kiloa. Herkun täytteiksi tulee hurja määrä pepperonia, makkaraa, pekonia sekä tietenkin runsaasti juustoa. Juusto sulatetaan pizzan päälle puhalluslamppujen avulla.

Jättiläispizza pitää sisällään noin 150.570 kilokaloria ja peräti 9.783 gramman edestä rasvaa. Laihdutuskuurilla olevien ei siis todennäköisesti kannata valmistaa näillä ohjeilla pizzaansa – tai varmuuden vuoksi edes katsoa koko videota.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat