Vloggaajan insestivideo olikin mautonta pilaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pupinia Stewart on suosittu vloggaaja YouTubessa, jossa hänen kanavallaan on jo yli 11.100 seuraajaa. Viimeisimmällä videollaan vloggaaja halusi hieman pilailla katselijoidensa kustannuksella ja esitti aluksi kertovansa omat kokemuksensa insestistä.

Stewart on otsikoinut videon huomiotaherättävästi: ”All about my incest”. Kun nuori nainen aloittaa kertomuksensa käy kuitenkin nopeasti ilmi, että tyttö ei suinkaan puhu minkäänlaisesta sukurutsauksesta, vaan omasta huonetuoksustaan ja rakkaudestaan suitsukkeisiin.

Stewart on halunnut esittää lukijoilleen luulevansa incest-sanan olevan incense-sana, joka tarkoittaa suitsuketta. Moni on tajunnut tytön pilailevan sanojen samankaltaisuudella, mutta moni katsoja on mennyt halpaan ja ihmettelee miten tyttö voi kirjoittaa ja lausua suitsukkeen niin väärin.